Hayfever XXL – Kings Of Rock ’n Roll show

In 2001 werd Hayfever opgericht. Na enkele jaren eigen songs te hebben gespeeld begon Hayfever met veel succes rock&rollcovers te spelen. Vele optredens stroomden binnen waardoor de band besloot zich nog meer te specialiseren als authentieke rock&roll cover band. Al snel werd duidelijk dat Hayfever niet het zoveelste rock&roll bandje was. De muziek wordt met veel passie en energie, originele instrumenten en samenzang gespeeld, net zoals de bands in de jaren ’50 en ’60 dit zelf deden.

De eerste Hayfever XXL – Kings Of Rock ’n Roll show is te zien als afsluiter op het Rock ’n Roll Festival in Franeker op zaterdag 18 mei!

De show is een super swingende ‘trip down memory lane’ en neemt je mee van het begin van de Rock ’n Roll van o.a. Elvis Presley, Little Richard, Wanda Jackson en Bill Haley tot aan de sound of the sixties van The Beatles, The Rolling Stones, Nancy Sinatra en Creedence Clearwater Revival. Benieuwd? Maak het mee en kom ook naar het optreden van Hayfever xxl Kings Of Rock ’n Roll voor een lekker avondje swingen en meezingen!